Websites

Ramona Ioana Lăcătuș

București, România

Sunt primul Master Coach acreditat din România, cu o experiență de peste 4.ooo de ore de coaching individual, de business și de grup. Dacă ești o persoană care își dorește performanță în viață, te invit să lucrăm împreună.

FILOZOFIA MEA și felul în care mi-am construit cariera în coaching, de mai bine de 9 ani, este că viața înseamnă evoluție.

FOCUSUL MEU este să contribui la calitatea vieții clienților mei, mai mult decât o face oricine altcineva.

Și dacă cunoașteți pe cineva care a lucrat cu mine, veți observa că lucrez cu oameni foarte performanți în domeniile lor, de la afaceri, politică, învățământ sau mediul artistic.

De asemenea lucrez cu tineri, cu părinți, cu cupluri care trec prin momente grele în relația sau căsnicia lor. Îi ajut pe clienți să-și găsească relația pe care și-o doresc cu adevărat sau să facă schimbările pe care le vor legate de corpul lor, vitalitatea și energia pe care o au.

Lucrez cu oameni care întâmpină dificultăți în afacerile lor, în această situație economică dificilă, care învață să-și transforme situația în care sunt și să obțină maximul posibil în domeniul lor.

Asta este expertiza mea: să creez salturi calitative, să-i ajut pe oameni să își dezvolte la maxim abilitățile pe care le au și să se bucure de proces.

Multe din aspectele vieții sunt coplesitoare, stresante, pentru că atenția noastră este împărțită în atât de multe direcții. Eu îi sprijin pe clienți să devină total concentrați pe ce își doresc în viață, ce este cu adevărat important pentru ei, ce vor să creeze în viață, nu numai pentru ei personal, dar și pentru familiile lor sau comunitățile lor.

Și apoi le aduc cele mai bune unelte de coaching care există la ora actuală și le punem într-un format care să le permită să elimine acele conflicte interne care îi țin pe loc, care îi determină să facă doi pași înainte și trei înapoi și cu toții avem domenii din viața noastră unde se întamplă asta.

Eu personal am început această călătorie extraordinară la 19 ani cu o dorință arzatoare de a crește și de a-i ajuta și pe alții să își transforme calitatea vieții lor. La 21 de ani conduceam programe de leadership la care participau economiști, psihologi, doctori, profesori, studenți și antreprenori. De atunci produc rezultate extraordinare cu oamenii folosind distinctiile de leadersip și coaching.

Pregătirea mea ca și coach include cursurile de la The Institute of Life Coach Training (SUA) si Noble Manhattan (UK). În perioada acestor 9 ani am acumulat o experiență de peste 4.000 de ore de coaching individual și de grup.

Sunt primul Master Coach acreditat din Romania și mi-am obținut această acreditare din partea International Institute of Coaching (IIC).

Am un angajament extraordinar ca meseria de coach să fie cunoscută și în Romania, astfel încât oameni din toate domeniile să folosească această unealtă eficientă pentru a ajunge să traiască viața pe care și-o doresc.

Find Me Online

Contact Me