Websites

robertvandepas

Valkenswaard

Robert van de Pas Is met meer dan 20 jaar Technisch gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en Belgiƫ en daarnaast gespecialiseerd in Zonnepanelen en zonne-energie. Wij adviseren u dan ook graag met raad en daad in alle Vijver en Energie vraagstukken.

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieƫn, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Van de Pas Vijver en Tuin is dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, Delen we ook graag onze kennis in Elektrotechniek Techniek en Duurzame Energie. De voornaamste tak hierbij Zijn de Zonnepanelen gericht op produceren van uw eigen energie behoefte en Zonnecollectoren voor het eventueel verwarmen van zwembaden en of zwemvijvers.

Google +

Find Me Online

Contact Me

  • Email