Websites

Vlad

Timişoara, Timiş, România

M-am nascut la Craiova în 1994 şi am crescut în judeţul Olt, la ţară, unde am dus şi duc în continuare o viaţă simplă şi frumoasă alături de nişte părinţi minunaţi. Nu sunt prea pretenţios cu viaţa, dar sunt strict şi aspir către perfecţiune şi originalitate. Bine, nimeni si nimic nu-i perfect, dar nu mă pot împăca cu această idee. Sunt realist, ambiţios în lucrurile pe care îmi doresc să le realizez cu adevarat, îmi plac persoanele care dau dovadă de seriozitate şi lucrurile simple. Am absolvit cu succes Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal, la profilul matematică-informatică şi acum, având pasiune pentru informatică, sunt student la Universitatea “Politehnică” din Timişoara la Ingineria sistemelor, Calculatoare şi Tehnologia informaţiei.

Îmi place să îmi petrec timpul liber cât mai natural, în afară de lucrurile pe care le fac la PC şi anume dezvoltare de pagini web, algoritmi sau ce mai găsesc interesant. Astea sunt pentru mine o plăcere şi reprezintă viitorul meu. Sunt de multe ori închis în mine, revoltat pe lume şi ironic cu marile probleme, dar în general totul este luat în serios, gândit de la cap la coadă, am reflexe pentru situaţii neplăcute şi o imaginaţie cu o creativitate mulţumitoare. Pot să spun că sunt modest şi în glumă arogant. Încerc de ceva timp să taxez greşelile celor care mi le fac, dar în final sunt acaparat de bunătatea sufletului meu, mă las păgubaş şi iert repede.

Pe de-o parte mă bucur că sunt aşa pentru că îmi îndeplinesc principiul de a fi original, dar în viaţa de zi cu zi asta este un minus dureros de cele mai multe ori. Am foarte puţini cei cărora le spun prieteni şi mulţi celor care le spun amici şi tovarăşi. Mă las uşor dezamăgit de lume şi mă supăr repede pe cei care se supun aceloraşi măşti. Mai exact sunt într-o continuă revoltă pe tot ceea ce înseamnă copie. Rar întâlnesc oameni care să mă mai facă să îi admir pentru ceea ce sunt şi ceea ce reuşesc să facă!

Find Me Online