Websites

BLOGU LU' M.

Brasov

Am cultivat un reflex, acela de a mă observa în fiecare circumstanţă a vieţii. Dupa fiecare situatie, fie ea buna sau rea, stau si reflectez. Am crescut un obicei de a reflecta, si spun ca l-am crescut la propriu, că o fac de când eram mic, fara sa realizez acest lucru. Mereu ma gandeam ce s-ar intamla daca as face un lucru, sau de ce am facut acel lucru. Mai târziu am înţeles de ce şi ce anume făceam.
Mă feresc să mai am acea răzvrătire, atunci când nu îmi convin lucruri. Acum, dacă nu îţi place o supă la restaurant, nu o mănânci, nu trebuie sa faci un scandal din asta. Cam asa incerc sa privesc totul in jurul meu. E normal ca unele circumstante sa trezeasca trairi mult mai intense, trairi care uneori dor sau care te fac sa fierbi. Dar imi direcţionez atenţia către ceea ce trezesc în mine acele circumstanţe şi cine din mine reacţionează la ele. De acolo începe munca interioară.
Am convingerea că fiecare întâlnire cu anumite situatii sau oameni din viata noastra, ne ofera o doza de cunoastere/autocunoastere/informaţii pe toate nivelurile de înţelegere. Uneori avem nevoie de 1 lună, 6 luni, 2 ani, pentru a intelege acest lucru, alteori 5-10-20 de ani. Oricum ar fi, mereu vom invata ceva nou.