Websites

Brixxs

Almere

Brixxs is een IT bedrijf dat een unieke en uitgebreide klantcommunicatie oplossing levert aan bedrijven op basis van een IOS/Android mobiele bedrijfsapp en een webportaal. Brixxs bestaat uit 18 medewerkers. Door deze omvang blijven we snel en wendbaar en kunnen we altijd onze focus blijven houden op innovatie en urgente klanteisen. De software is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring, zijn we gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.


Onze visie
Klanten van je bedrijf vinden het steeds belangrijker om een mobiele app beleving te ervaren in de digitale communicatie. Zowel de bestaande als de nieuwe generatie klanten vinden het normaal om via een mobiele app te communiceren. Communiceren met je klant vanuit je eigen bedrijfsapp geeft meer contactmomenten waardoor je niet alleen meer leads kunt genereren, maar ook de klanten meer aan je kunt binden.


Ons focus gebied
Klantcommunicatie en interne processen kunnen niet los van elkaar worden gezien. Er gaat veel informatie over en weer en dit gaat meestal niet efficiënt als er ergens iets blijft steken of als het overzicht er niet meer is. Met ons platform stellen we elk bedrijf in staat, groot of klein, om vanuit deze informatie-uitwisseling klantgestuurd te ondernemen en grip te hebben op een combinatie van klantprocessen en interne processen. Het effect? Een flexibele organisatie met lagere kosten, betere resultaten én meer loyale en betrokken klanten.

Brixxs Mobile Solutions