Websites

ColorVia - Coloreaza-ti viata!

Colorvia – Coloreaza-ti viata!
“Coloreaza-ti viata!” este dictonul sub care am inceput sa pictez. Aveam nevoie de o evadare din lumea asta, din viata de zi cu zi, uneori din monotonie, alteori din prea mult stres. Mama este cea care a readus pictura in viata mea intr-o zi in care a insistat sa picteze niste forme geometrice pe o bucata de lemn. Mi-a placut enorm de mult ce a facut mama si mi-am dorit sa pictez si eu ceva, sa amestec culorile, sa visez.
Tata ne-a sprijinit demersurile tot timpul si a facut “munca din spate”: a pregatit lemnul, ne-a lacuit desenele, a montat agatatoare, ne-a dat idei si teme.
Am observat ca pe masura ce pictam am inceput sa simt forta culorilor si a desenelor, energia pozitiva pe care acestea o emana, cat de placut este sa le privesti, cum fiecare desen schimba o camera si o trezeste la viata!
Intr-o lume gri, de sticla si fier, un tablou pictat pe lemn readuce culorile in viata noastra si ne ajuta sa visam.

Prietena mea Stella creeaza bijuterii din pietre semipretioase si mi-a dat voie sa le pun pe site-ul meu, intr-o categorie separata. Bijuteriile create de ea dau forta si energie celor care le poarta. Pietrele si cristalele care le purtam nu au doar un rol estetic, ci si unul vindecator, acestea trebuie purtate direct pe piele pentru a ne influenta starea psihica generala. Se spune ca piatra ne alege pe noi, de aceea este bine sa dam curs impulsului fata de piatra care ne-a atras atentia.