Websites

Corné

Tilburg

Ik ben Corné Bertens, een gezellige kerel uit Tilburg en eigenaar en beheerder van het domein cona.nl, trotse vader van 5 schatten van kinderen en ondertussen ook opa van een kleindochter.
Jaren geleden heb ik ooit deze domeinnaam vastgelegd en meerdere websites hierop gepubliceerd. Maar in 2018 een geheel nieuwe website gestart, omdat ik de oude niet meer van deze tijd vond en weer geprikkeld werd door een van mijn dochters die haar eigen website wilde om haar foto’s op te tonen. Mijn dochter heeft tevens mijn oude hobby ook weer wat leven in geblazen, gezien ik vroeger het al leuk vond om foto’s te maken. Nu gaan we zo nu en dan samen op pad om foto’s te maken in de natuur, dierentuinen e.d.
Van deze foto’s plaatsen wij beide ieder op een eigen website de mooiste uit de collectie.
Ook mijn zoontje is inmiddels begonnen met zijn eigen website bouwen en dan is het leuk als je elkaar wat kan leren.

Naast mijn gezin, het bouwen van websites en het fotograferen is de sport badminton toch wel mijn allergrootste bezigheid. Ik speel zelf al vanaf mijn 13 jaar deze sport en tot op heden heb ik daar nog veel plezier in. Op een mooi niveau kunnen spelen en nog steeds maak ik leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld toernooien in het buitenland.
Maar naast het spelen van de mooie sport badminton, heb ik ook een eigen onderneming die uit hobby is uitgegroeid tot een leuk bedrijfje. Al ruim 25 jaar bespan ik badmintonrackets en heb daaruit BadmintonWorld Bespanservice opgericht. Een professionele bespanservice waarbij ik ook een aanbod van andere badmintonartikelen aanbied, zoals rackets, shuttles, tassen, etc..
Ook heb ik jarenlang training gegeven aan competitie-, recreanten- en jeugdspelers. Want het blijft mooi om je eigen kennis door te geven aan gemotiveerde spelers/speelsters.

Om brood op de plank te brengen en te zorgen dat het gezinnetje een dak boven het hoofd heeft, heb ik ook nog een fulltime baan in de installatietechniek. In augustus 1989 begonnen als hulpmonteur bij GTI in Oisterwijk, waar ik nu nog steeds werkzaam ben en inmiddels een leuke carriëre heb kunnen opbouwen. GTI heeft inmiddels diverse namen mogen hebben, zoals Cofely, en heet inmiddels ENGIE.
Nog steeds ga ik daar met veel plezier dagelijks werken bij dit mooie bedrijf.

Verder ben ik iemand die graag zelf dingen maakt of verbouwd, handige handjes heb ik dan ook zeker. Maar op zijn tijd kan ik echt wel lekker ontspannen met mijn gezin of lekker lui voor de TV hangen met een goede serie of film op Netflix.

Op deze website plaats ik zo nu en dan leuke berichten en foto’s, veelal van de dingen die ik onderneem met mijn gezin of met vrienden. Kijk op je gemak lekker rond en als je wat wilt zeggen over mijn website kan dat altijd in het gastenboek of mij mailen via de contactpagina op deze website.