Dagbogen

Filippinerne

Hej, jeg hedder Klaus, er 61 år ung og har boet i Asien i 9 år på godt og ondt!

8 år i Thailand 4 forskellige steder i midt og syd Thailand og heldigvis kun 8 måneder i Kampot, Cambodia. Nu bor jeg i Filippinerne nærmere bestemt Davao, Mindanao. Her skal jeg på opdagelse for at finde nye indtryk og skal rundt på de utrolig smukke øer der findes mere end 7.000 af i landet.

En længere knallert tur her fra Davao til Maila er et projekt jeg skal i gang med at planlægge så jeg er klar til at køre sammen med venner næste år og glæder mig til de mere end 5000 kilometer der venter os :)

Så hæng på hvis i er med på en kigger og vil se billeder fra Filippinerne, for jeg elsker friheden til at rejse og opleve nye eventyr jeg gerne gør på knallert og har gennem de sidste 9 år kørt mange tusind kilometer på vej til spændende oplevelser i både Thailand og Cambodia og er slet ikke færdig med det. Jeg elsker natur og dyr og tager mange billeder af begge dele du vil komme til at se her hen ad vejen, jeg kan også finde på at skrive om noget helt andet der interesserer mig så vær forberedt på en masse ord og ikke mindst billeder og videoer.....

N.B Alle billeder på siden er mine egne.