Websites

elisabetplanas

Sóc llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (juny de 2008) i membre de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa, amb el número de col.legiada 2.311 des de març de 2009.
Des del passat 19 de desembre de 2014 la meva vinculació amb aquest Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa ha augmentat, ja que he passat a formar part de la Junta de Govern del mateix, ocupant el càrrec de Bibliotecària-Comptadora.
Professora associada del Departament de Dret Mercantil de la Universitat de Barcelona des de setembre de 2013, imparteixo la part mercantil de l'assignatura d'Introducció al Dret de l'Empresa del Grau d'ADE.
Actualment també col·laboro habitualment amb el Diari terrassenc “La Torre” del “Grup Nació Digital” (GND) amb articles d’opinió sobre qüestions legals o normatives que afecten a la ciutat de Terrassa des d’abril de 2013.
Anteriorment he estat col·laboradora habitual de la revista mensual “LLOCS” des de juliol de 2011 fins a març de 2013, amb articles d’actualitat o informació jurídiques; i també del setmanari “EL TOT Egara” de juliol a desembre de 2010, amb articles sobre l’actualitat jurídica i informació d’interès.
He estat professora a la Universitat de Barcelona de les assignatures “Dret de l’Empresa i del Mercat” del grau de Dret, i “Règim Jurídic del Mercat” del segon cicle ITM (Investigació i Tècniques de Mercat) des de setembre del 2010 a febrer del 2012.
He realitzat diversos cursos: "Curs d'Especialització Lletrada en Violència de Gènere 2013", impartit pel Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya; “Curs de Contractació Mercantil dels Seminaris UOC-ICAB” impartit per la Universitat Oberta de Catalunya en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, de maig a juliol de 2012; i el curs “Aplicació de la Llei Concursal als cinc anys de la seva vigència” dirigit a la formació d’administradors concursals, organitzat per l’editorial Tirant lo blanch i el Col·legi de Notaris de Catalunya, impartit a Barcelona en el mateix Col·legi durant els mesos de febrer i març de 2010.
Exercent a Barcelona en un despatx mercantilista de juliol de 2008 a gener de 2009.
Vaig participar com a congressista al Congrés “Garanties reals en escenaris de crisi: present i prospectiva“ celebrat a la Universitat de Barcelona els dies 20 i 21 d’octubre de 2011.
Em van publicar un article a la revista “El Fisco” sobre “El contrato de escrow” al seu número de setembre de 2008, pàgines 28 a 37.
Durant la carrera vaig tenir l'ocasió de col·laborar amb un despatx de Procuradors i al despatx familiar.