ibod11 - Ingrid

Du som läser det här är väldigt välkommen till mina bloggar. De har olika syften och olika målgrupper. Min vardagsblogg, som bara heter ibod11`s blogg, har inget särskilt tema eftersom jag inte vill känna mig låst. Det jag skriver är oftast det jag råkar tänka på för tillfället och det är så jag vill ha det. Nu fortsätter den bloggen under namnet ibod11´s blogg 2, eftersom bildbiblioteket blev fullt. Min andra blogg, som är en temablogg, handlar om hur jag hanterar min genetiska leversjukdom PLD (polycystic liver disease, på svenska polycystisk leversjukdom). Den handlar bara om min sjukdom och med hjälp av den vill jag informera, få kontakt med andra PLD-sjuka, och självklart skriva av mig om det jag upplever.
Jag är född -62 och i mitt hjärta kommer jag alltid att vara Jämtlänning.
Min första blogg har varit min följeslagare sedan 2009 och vi har gått igenom både lycka och sorg tillsammans. Lyckan jag hade med min man i mitt barndomsparadis och sorgen när jag plötsligt var ensam kvar.
Som änka flyttade jag söderut för att komma närmare barn och övrig släkt. Min ena syster och jag har köpt ett hus tillsammans och disponerar varsin våning. Att bli "sysbo" är det bästa som kunde hända mig under de här omständigheterna och det finns massor av glädje i mitt liv.
Vill du veta mer om vem jag är? Bästa sättet att få reda på det är genom att läsa mina bloggar.