Websites

krokodilial

Tirana

Përkushtuar në nxjerrjen në pah të teknologjisë më të fundit dhe më të shkëlqyera personale, Krokodili shkruan për gjithçka, nga pajisjet më të përparuara të teknologjisë, te trendi më i fundit i stilit dixhital të jetesës. Dallues, informues dhe i freskët, Krokodili ju sjell informacione mbi pajisjen dhe rishikime që mund t'u besoni, si dhe komente që nxisin mendime.

https://krokodilial.blogspot.com/